Резонанс
3 квітня 2015
Російська пропаганда знову взялася за президента Литви Далю Грібаускайте
Російська інформаційна війна проти Литви загострюється з кожним днем.
news-image

Після того, як російська пропаганда назвала президента Литви Далю Грібаускайте агентом КДБ, російський телеканал «Звезда» повідомив, що Грібаускайте була не просто агентом-донощиком, але і валютної повією. 

Про це повідомляє Єдність.інфо.

«У соцмережі «Фейсбук» з'явився документ, за яким можна зробити висновок, що президент Литви Даля Грібаускайте була валютної повією і «стукала» КДБ. Протокол про затримання нинішнього лідера Литви в одному з ленінградських ресторанів. Як випливає з документа, там Грібаускайте перебувала в компанії двох повій і трьох громадян Фінляндії. Цю інформацію опублікував на своїй сторінці в «Фейсбуці» політолог Михайло Делягін », - повідомив телеканал.
«Схоже, президент Литви Грібаускайте була валютної повією КДБ. Хороша школа, як ми бачимо! А, дівчинка-то була ого-го », - супроводив документ коментарем Делягін.

Слід зазначити, що центр досліджень геноциду і опору жителів Литви заявив, що хакери розмістили наклепницьку інформацію про президента Литви Грібаускайте. 

Нагадаємо, пані Грібаускайте отримала премію "Людина року-2014" за відстоювання інтересів України на вищому міжнародному рівні, активну підтримку європейських устремлінь і територіальної цілісності України. Вручення премії відбулося 21 березня в Києві в Палаці "Україна".

Читайте також: Президента Литви визнали головним лобістом України