Війна
8 квітня 2015
Росіяни будують міст для таємної переправи військової техніки (фото)
Російські військові будують мости через річку Сіверський Донець.
news-image

В мережі з'явилися фотодокази, зібрані блогером-розслідувачем Іраклієм Комахідзе. На фотографіях видно, що російські військові для таємної переправи техніки в обхід населених пунктів, строять мости через річку, передає Є | Єдність.інфо.

"Представляємо достовірну інформацію і фото по зведеному російськими військовими моста через річку Сіверський Донець в районі хутора Філіппенко в Кам'янському районі Ростовської області. Міст використовується російськими військовими для таємного перекидання озброєння, техніки та інших засобів до кордону з Україною", - пише блогер.

Блогер розповів, що мости строять там, де можна уникнути людні місця. Військові уникають населені пункти та центральні дороги, щоб залишити факти переправи в таємниці.

Але місцезнаходження переправ видали самі ж будівельники споруд, виклавши свої фото в соціальних мережах.

"Будівництвом та забезпеченням переправи займалося кілька військово-інженерних підрозділів", - уточнив блогер.

У Комахідзе також є інформація, що планується ще одна споруда в прикордонному з Україною районі.

"Є інформація про те, що російські військові інженери були залучені до зведення понтонного мосту через Сіверський Донець безпосередньо в Україні, зокрема на підконтрольній російсько-терористичними військами території Луганської області, недалеко від Станиці Луганській", - зазначив Комахідзе.