Події
9 квітня 2015
У столиці вночі дотла згоріло 10 автомобілів (відео)
Пожежі трапилися у Деснянському районі Києва.
news-image

Події відбулися на стоянках біля житлових будинків у Деснянському районі Києва. В результаті - 10 автомобілів згоріло дотла, ще 2 пошкоджено вогнем частково, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Києві, передає Є | Єдність.інфо.

О 3.30 по вулиці Курчатова на стоянці біля житлового будинку загорівся автомобіль. Через сильний вітер полум'я миттєво перекинулося на інші, припарковані поруч. Співробітники Держслужби надзвичайних ситуацій, які прибули через декілька хвилин, погасили пожежу. Дві машини згоріли повністю, ще одна пошкоджена частково, - йдеться в повідомленні відомства.

Через 10 хвилин аналогічна пригода сталася на вулиці Жукова. Там за кілька хвилин згоріло 6 транспортних засобів, ще один - частково.

На місцях працювала слідчо-оперативна група Деснянського районного управління міліції. Опитані правоохоронцями свідки повідомили, що спочатку в обох випадках з-під капота одного з припаркованих автомобілів з'явився дим, потім спалахнуло полум'я. Так як машини стояли близько один до одної, сусідній транспорт також згорів, - зазначають у прес-службі.
Читайте також: Керівникові "Укрзалізниці" спалили авто