Події
14 квітня 2015
Свято в Запоріжжі: Путін у клітці, козачий театр та ватрушки з чаєм (фото)
13 квітня кілька сотень запорожців пройшлися маршем по центральному проспекту обласного центру на честь першої річниці "яєчної неділі" - провальної минулорічної спроби "розгойдування" ситуації в Запоріжжі проросійськими силами.
news-image

13 квітня більше сотні городян зібралися на Майдані героїв під ОДА, щоб взяти участь у патріотичній акції, передає Є | Єдність.інфо.

Городяни з національною символікою та з плакатами проти «ДНР» і «ЛНР» прийшли на Алею Слави, де торік любителі Путіна простояли кілька годин під яєчно-борошняним "дощем".

Головним елементом маршу стало опудало Володимира Путіна в клітці. На знак "особливої ​​пошани" президенту РФ, актори кінного театру "Запорізькі козаки" пальнули в сторону опудала з самопальної міні-гармати.

Також під час свята на Алеї Слави, запорожцям показали театралізовану виставу і напоїли гарячим чаєм з ватрушками.

Нагадаємо, 13 квітня 2104 року у Запоріжжі відбувся черговий і наймасштабніший проросійський мітинг. Він зібрав велику кількість людей з георгіївськими стрічками. Але активісти місцевого Майдану, патріоти і просто випадкові люди закидали любителів "русского мира" борошном і яйцями та  тримали їх на площі близько шести-семи годин.

Після цієї події в Запоріжжі проросійські настрої пішли на спад. А день 13 квітня у народі прозвали "яєчною неділею".

Читайте також: У Запоріжжі розпочався фестиваль до річниці провалу «русской весны»