Світ
16 квітня 2015
Міша з Берліну виростив найбільший статевий орган у світі
Цього він добивався двадцять років.
news-image

Сорокап'ятирічний берлінець Міша Штунц став володарем самого величезного пеніса в світі, що важить 4 кілограми 300 грамів, повідомляє The Daily Mail, передає Є | Єдність.інфо.

«Став» - тому, що займався його збільшенням останні двадцять років. Лікарі не схвалюють методи пана Штунца, але сам він вкрай задоволений змінами, які відбулися з ним і «почуває себе все краще».

Довжина органу Штунця становить майже 23 см. Для збільшення пеніса він використовував ін'єкції і силіконові імпланти. При цьому берлінець не може займатися традиційним сексом - але стверджує, що, незважаючи на це, його інтимне життя не страждає.

Якщо жінки збільшують груди, і це подобається оточуючим, чому чоловіки не повинні робити щось подібне? - говорить Штунц.

Урологи, між тим, резонно стверджують, що експерименти Міші - безумство, це сильно шкодить його здоров'ю.

Але Штунц вважає: невеликі життєві труднощі - дурниця. Він зізнається, що йому важко знайти нижню білизну свого розміру і в громадських місцях доводиться носити спеціальний бандаж, щоб за ним не ходив натовп. Однак Міша охоче бере участь в різного роду фестивалях - в цих випадках він одягає диво костюм.

Єдина тривога Штунца - що на нього можуть «западати» виключно через його чоловічу гідність, а не через душевні якості.