Суспільство
15 квітня 2015
Ініціатива перейменування на честь Путіна головного проспекту Сімферополя не знайшла широкої підтримки
Ідею підтримали тільки 686 осіб.
news-image

Ініціатива перейменування центрального сімферопольського проспекту імені Кірова в проспект імені Путіна за тиждень роботи онлайн-проекту на її підтримку знайшла відгук менш ніж у 700 осіб. Про це свідчать результати голосування на сайті проекту, передає Є | Єдність.інфо.

На сьогоднішній день ідею засновника Асоціації розвитку бізнес-патріотизму "Avanti", радника помічника президента РФ Умара Джабраїлова підтримали тільки 686 осіб. 

У відкритому листі на сайті проекту також міститься звернення до "глави" республіки Крим Сергія Аксьонова з проханням про перейменування центральної вулиці Сімферополя.

 

Історичне возз'єднання Росії та Криму стало можливим завдяки твердій позиції й правдивому патріотизму президента Росії Володимира Володимировича Путіна. Виходячи з вищесказаного, звертаюся до вас з пропозицією розглянути та підтримати нашу ініціативу щодо перейменування центрального проспекту імені Кірова в місті Сімферополь на проспект імені Володимира Володимировича Путіна і у разі згоди на її реалізацію повідомити про ваше рішення, визначити відповідальних посадових осіб, - йдеться від імені Джабраілова.