Київ
15 квітня 2015
У Києві відбудеться фестиваль ретро-автомобілів
У фестивалі візьмуть участь любителі ретро-автомобілів з України, а також з Німеччини, Франції, Польщі, Чехії та інших країн ближнього зарубіжжя.
news-image

24-26 квітня 2015 року, в Києві, на території Державного Музею Авіації пройде другий фестиваль ретро техніки Old Car Fest, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу КМДА.

Учасники планують приїхати на фестиваль з усіх куточків України, а також з Німеччини, Франції, Польщі, Чехії та інших країн ближнього зарубіжжя. Наразі зареєстровано 237 автомобілів у класах ретро та класика. 

У рамках програми відвідувачі візьмуть участь у відкритому голосуванні за найяскравіший автомобіль виставки (приз глядацьких симпатій). Також під час фестивалю відбудеться оцінка автентичності представлених легкових автомобілів, вантажівок і автобусів, презентації автоколекцій, дефіле старовинних авто.

Крім того, пройде з’їзд автомобільних фан-клубів, з’їзд байкерів з презентацією мототехніки, з’їзд скутерів та експозиція колекційних моделей авто.

У рамках шоу стартує конкурс на звання кращого водія автобуса Києва на Кубок КП «Київпастранс». Це змагання покладе початок відродженню програми оцінки професійної майстерності серед водіїв автобусів, таксі і вантажівок.

Також під час фестивалю відбудуться відкриті змагання циклу «Кращий механік України», майстер-класи з камуфляжу автомобілю полімерними фарбами, «Найкраще аерограф шоу»,  екстрим-паті «FreeGen», дитячий слалом на електромобілях та змагання зі стрільби.