В Україні стартував комедійний серіал "Останній москаль"
Політики та діячі культури оцінили українську прем'єру "Останнього москаля".
news-image

14 квітня на "1+1" стартував комедійний серіал "Останній москаль", передає Є | Єдність.інфо з посиланням на ТСН.

Кіно зібрало рекордні показники телеперегляду. Відразу ж з'явилося багато відгуків від політиків та зірок стосовно переглянутої стрічки.

Ольга Сумська

"Я вважаю, що це таке найсучасніше прочитання. І колорит відчувається, і прекрасно працюють наші зірки, українські актори, яких фактично більшість. Найбільше мені сподобався Юрій Горбунов. Я дуже радію, що у нього такий акторський злет. Також мені сподобалася мова. Дуже колоритна. Але мені все ж трошки не вистачило цього діалекту, на якому говорять на Гуцульщині от саме такі вуйки.",- розповіла актриса.

Екс-міністр культури, актор Євген Ніщук

"Я неодноразово говорив про те, що головне зараз - почати масове виробництво власного продукту, а якість... Знаєте, як у таких випадках усі накидаються і кажуть: "А ви подивіться, який це жах". То я би в цьому руслі утримався від коментарів. Ясно, що якість прийде в процесі і, насправді, через кількість. До того ж, можливо, що у серіалі присутній такий свідомий кітч, певний треш є у цьому.",- прокоментував актор.

Телеведуча Марія Єфросиніна

"Я не дивилася серіал, але чула багато дуже приємних відгуків. Тож я обов'язково сама його подивлюся.",- повідомила ведуча.

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський

"Серіал "Останній москаль" виявився, як на мене, вкрай невдалою спробою створити... навіть не знаю що... Це не комедія, бо не смішно... Це не фільм про єднання "москалів" з українцями, бо єднатися після побаченого чомусь не дуже хочеться... Може треба подивитися наступні серії? Я вже не кажу про те, що автори пішли ризикованою стежкою глузування над братами-гуцулами, поняття зеленого не маючи про їхні традиції, звички, історію і, зрештою, сьогодення... Порожня робота, даремно витрачені кошти...",- зазначив Лубківський.

Телеведуча Катя Осадча

"Вітаю колег з небувалим успіхом і рекордними рейтингами "Останнього москаля"! Тішить і те, що серіал дав поштовх молодим акторам - я фанатка Івана Шарана - той, що суперник Москаля у любовному трикутнику.",- у захваті розповіла Катя.

 Дизайнер Андре Тан

"Подивився вчора "Останній москаль" на "плюсах", дуже якісне українське кіно. Рекомендую дивитися всім. Вітаю з такими рейтингами творців! Особливо приємно, що кіно робив Семен Горов.",- розповів Тан.

Скільки людей, стільки і поглядів, але про успішність серіалу можна судити з його рейтингів, які виявилися дуже високими.