Резонанс
16 квітня 2015
Вбивці стежили за Олесем Бузиною п'ять днів
Свідки розповіли, що темно-синій "Форд" стояв у різних куточках двору щонайменше п'ять днів.
news-image

Стали відомі подробиці вбивства журналіста Олеся Бузини, передає Є | Єдність.інфо з посиланням на Znaj.

Свідки трагедії розповіли, що темно-синій "Форд" з європейськими номерами стояв у різних куточках двору щонайменше п'ять днів.

Сусід звернув увагу, бо авто іноді заважало проїзду. Людей в ньому ніхто не бачив. Але чоловік помітив, що на лобовому склі стояв відеореєстратор. Будинок спокійний, але в середині під'їзду і на вхідних дверях постійно з'являлися матюки на адресу Бузини. Коли їх ставало багато – робили ремонт, - розповіла нам сусідка журналіста.

Бузина мешкав у квартирі з дружиною та донькою на 8-му поверсі. Дружніх стосунків із сусідами він не підтримував, але вітався.

Нагадаємо, що Олеся Бузину застрелили сьогодні вдень у Шевченківському районі Києва біля власного будинку на Дегтярівській, 58. Радник очільника МВС Антон Геращенко підтвердив інформацію та повідомив, що у журналіста стріляли із синього "Форд Фокусу" з іноземними номерами.

Олесь Бузина був відомий своїми антиукраїнськими поглядами, активно брав участь в програмах російських ЗМІ, де виступав за так званий "русский мир".

Читайте також: Путін прокоментував вбивства Бузини і Калашнікова (відео)