Суспільство
17 квітня 2015
Нідерланди хочуть встановити пам'ятник на місці падіння "Боїнгу" під Донецьком
На місці катастрофи малазійського лайнера може з'явитися пам'ятник.
news-image

Представники Нідерландів передали владі самопроголошеної Донецької народної республіки свою пропозицію про встановлення пам'ятника на місці катастрофи малайзійського Boeing. Про це заявив глава МНС так званої "ДНР" Олексій Кострубіцький, передає Є | Єдність.інфо.

Я обговорював це питання з представниками Нідерландів. Вони кажуть, що після того, як закінчаться абсолютно всі роботи на місці катастрофи, у них є намір поставити там пам'ятний знак або пам'ятник загиблим у цій авіакатастрофі, - цитують Кострубіцького РІА Новини.

Нагадаємо, що фахівці з Нідерландів та Малайзії прибули на місце катастрофи лайнера 16 квітня. Найближчі три тижні вони будуть обстежувати зону катастрофи і збирати уламки лайнера, а також вести пошуки ще не знайдених останків загиблих пасажирів.

У четвер на місці падіння уламків працювали 20 осіб. Ними було обстежено близько 10% території, по якій розкидані уламки літака. Експертам також вдалося виявити нові людські останки. Про це заявив голова міжнародної місії з розслідування катастрофи Пітер-Яап Алберсберг.