Світ
17 квітня 2015
Британці запустили інтернет-проект для пошуку двійників (відео)
Twin Strangers - новий сервіс, за допомогою якого у вас є всі шанси знайти свого двійника.
news-image

Згідно поширеної теорії, у кожної людини на планеті є як мінімум сім двійників, які не є його родичами. Троє амбітних британців запустили інтернет-проект Twin Strangers, за допомогою якого у вас є всі шанси знайти свою живу копію, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Ідея, яка прийшла в голову британці Ним Джині і двом її друзям Гаррі Інглішу і Теренсу Манзанге, гранично проста - вони пропонують людям надсилати до них на сайт свої фотографії, щоб можна було шукати двійників по всьому світу. Цікаво, що перший, хто познайомився зі своєю копією, виявилася одна із засновників Twin Strangers Ним Джині. З'ясувалося, що дівчина, яка схожа на неї як дві краплі води, живе від британки всього в годині їзди. Мешканки Сполученого королівства клянуться, що вони не родички і донедавна не знали про існування один одного.

"Ми прекрасно провели удвох цілий день. Довгий час я навіть не могла з нею спілкуватися, я просто дивилася на свою копію і не могла повірити своїм очам. Як би там не було, у нас виявилося багато спільного", - розповіла Ним Джині.

Спробувати знайти свого двійника можуть громадяни всіх країн абсолютно безкоштовно.