Папарацці зганьбили Пугачову: як вона виглядає насправді (відео)
Багато коментаторів прийшли в обурення, коли в Мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як Алла Пугачова знімає з себе плавки біля басейну.
news-image

Примадонна зараз відпочиває в Ізраїлі з дітьми Лізою і Гаррі і подругою Аліною Ределе, передає Є | Єдність.інфо.

Максим Галкін в шикарній садибі поки що помічений не був. Свій 66-й день народження зірка естради відзначала без нього. Кожен день папараці балують народ знімками Пугачової. Причаївшись у кущах, вони знімають, як Алла коротає час на кухні, або фотографують її дітей з нянями на дитячому майданчику.
 
Ледве в інтернеті з'явилися знімки співачки, зроблені прихованою камерою, частина блогерів почала обурюватися. Адже в кожної людини є право на особисте життя і приватність. Папарацці зуміли зайняти такі позиції на вулиці, що їм прекрасно видно через вікна, що відбувається в особняку, який знімає артистка.
 
Народне обурення досягло апогею, коли співробітники порталу Super опублікували відео, на якому зафіксовано, як Пугачова відпочиває біля басейну, купається в чепчику і, вийшовши з води, знімає мокрі плавки. У коментарях під статтею моментально стався вибух негативу. Читачі повстають проти такої світської хроніки і вимагають дотримуватися пристойності, називаючи подібне підглядання за зірками огидним.

Читайте також: Пугачову привітали по-китайськи (відео)