Світ
21 квітня 2015
В Австралії близнючки витратили чверть мільйона доларів на пластику, щоб стати абсолютно схожими (фото)
Дівчата майже ніколи не розлучаються, мають схожий смак і, навіть, ділять одного бойфренда на двох.
news-image

Австралійки Люсі і Ганна Десінк були визнані найоднаковішими у світі близнючками після того, як стали зірками японського гумористичного телешоу, передає Є | Єдність.інфо.

Для досягнення ефекту абсолютно ідентичної зовнішності, 28-річним дівчатам довелося витратити 250 тис доларів на пластичні операції.

До хірургічних втручань близнючки теж виглядали майже однаковими, але мріяли досягти максимальної схожості, для чого звернулися до лікарів. В результаті операції відмінності в їх зовнішньому вигляді не зміг виявити навіть комп'ютер.

У японському телешоу, яке зробило їх відомими, Люсі та Ганна змагалися з іншими сестрами-близнючками, влаштовуючи різні розіграші з людьми на вулицях. Проте японські телеглядачі визнали саме австралійок максимально однаковими, а їхні жарти над перехожими - найбільш вдалими.

За інформацією джерел, деякі хірургічні втручання були проведені сестрами не заради досягнення схожості, а з естетичних міркувань. Так, обидві дівчини збільшили груди імплантами, а губи - філлерами. Сестри також зробили татуаж брів, нарощування вій та волосся.

Люсі та Ганна народилися з різницею в одну хвилину. Вони майже ніколи не розлучаються та їдять однакову їжу, щоб підтримувати однакову вагу. Сестри сплять в одному ліжку і, навіть, ділять одного бойфренда на двох. Люсі і Ганна зустрічаються з електромеханіком Беном Бірном з їхнього рідного міста Перта.

Раніше у кожної з нас був свій бойфренд, але це було незручно. Тепер все набагато простіше, і це прекрасно. Ми постійно разом - я і моя сестра. Це не дивно для нас. У нас однаковий смак, так що нам подобаються одні й ті ж хлопці. А чоловіки завжди в душі мріють про двох подружок, - розповіли близнючки.
Читайте також: Принц Гаррі приїхав до Австралії служити в спецназі разом з аборигенами