Світ
21 квітня 2015
Маєток Коко Шанель для таємних любовних побачень виставлено на продаж (фото)
Напіврозвалений особняк в північно-шотландському нагір'ї виставлений на продаж за 4,2 млн євро.
news-image

Колись цей маєток був секретним любовним гніздечком для Коко Шанель та Х'ю Гросвенора, передає Є | Єдність.інфо.

22-х кімнатний будинок розташований поблизу шотландського міста Інвернесс. Також до маєтку відносяться 283 гектари землі і п'ять окремо розташованих будівель.
Маєток було побудовано в 1820 році, проте найяскравіший період його історії припав на 20-ті роки ХХ століття, коли він був куплений Х'ю Гросвенором, герцогом Вестмінстерським.
Багатий власник проводив літні дні у володінні разом з французькою модельєркою, з якою у нього були стосунки у період з 1923 по 1929 рік.
За словами колишнього прем'єр-міністра Уїнстона Черчилля, який також бував в особняку, міс Шанель любила рибалити на березі річки поблизу володіння.
Коко Шанель змінила дизайн інтер'єру особняка і зробила володіння унікальним у своєму роді в Сполученому Королівстві. Вона оформила кожну кімнату в тонких витончених відтінках. Велика частина дизайну нагадує вид її паризької квартири.
Зараз будівля застаріла. Тут ніхто не жив уже 60 років. Маєток вимагає багатомільйонного ремонту, після якого він може стати люксовим готелем в залежності від побажань нового власника.

Читайте також: В Англії фанат в рожевій сукні вибіг на футбольне поле і влаштував фурор (фото, відео)