У Roshen вирішили закрити маріупольску фабрику - ЗМІ
Акціонери Маріупольської кондитерської фабрики "Рошен", що входить до складу одного з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні корпорацію Roshen, на загальних зборах 20 квітня вирішили ліквідувати підприємство.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на українські ЗМІ, вартість чистих активів фабрики на кінець 2014 року склала 78,198 мільйонів гривень, а сума зобов'язань - 4,597 мільйонів. У той же час розмір власного капіталу фабрики склав 78,198 гривень.

Згідно з повідомленням працівників кондитерської фабрики, після задоволення вимог кредиторів може залишитися сума 54,155 мільйонів гривень, яка буде розподілена між акціонерами.

Нагадаємо, 15 травня минулого року маріупольска фарбика "Рошен" вже публікувала повідомлення про свою ліквідацію в системі розкриття інформації НКЦБФР, але 16 травня там же з'явилося спростування даної інформації.

У другій половині лютого минулого року кондитерська корпорація Roshen зупинила роботу Маріупольської кондфабрики, але в кінці квітня власник корпорації і на той час кандидат у Президенти Петро Порошенко в ході передвиборної кампанії у Вінниці заявив, що має намір відновити роботу підприємства.

Читайте також: Фабрика Roshen в Росії терпить збитків