Суспільство
23 квітня 2015
Росія відправила до кордону з Україною черговий гумконвой з подарунками
Більше 120 машин везуть понад 1,4 тисячі тонн гуманітарної допомоги.
news-image

Колона МНС Росії з гуманітарними вантажами, серед яких подарунки для ветеранів Великої Вітчизняної війни, вирушила на Донбас, передає Є | Єдність.інфо з посиланням на РІА Новини.

Вона вийшла з Донського рятувального центру МНС в Ростовській області о 04:00 мск і слід у бік державного кордону, - повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях (НЦУКС) МНС Олег Воронов.

Серед вантажів - подарунки для ветеранів Великої Вітчизняної війни напередодні 70-річчя Великої Перемоги. В подарункові набори увійшли продукти харчування, в тому числі крупи і макарони, цукор і сіль, тушонка та рибні консерви, згущене молоко, цукерки та печиво, чай і кава, а також засоби гігієни.

Для пожежно-рятувальних підрозділів Донецька і Луганська напередодні Дня пожежної охорони Росії буде доставлено пожежно-технічне майно, зібране МНС Росії спільно з громадськими організаціями.

На всьому протязі шляху колону супроводжуватимуть медики і технічний персонал, щоб, у разі необхідності, надавати допомогу водіям.