Війна
23 квітня 2015
Плотницький розпочав полювання на "Кешу" (відео)
Полювання почалося після того, як козак на прізвисько "Кеша" розповів про те, що Ігор Плотницкий краде гуманітарну допомогу та причетний до вбивства ополченців.
news-image

Російський бойовик з позивним "Кеша" оголошений у розшук на території так званої «ЛНР» після того, як наважився розповісти про розкрадання гуманітарної допомоги, пише Є | Єдність.інфо.

За словами «козака» з банди «Чорний ворон», його посилено шукають представники так званих «комендатури» і «прокуратури» після звинувачень на адресу Плотницького в розкраданні і подальшому продажі гуманітарної допомоги з Росії.

У своєму інтерв'ю російський найманець "Кеша" викриває крадіжку Плотницького, а також звинувачує його у вбивствах «повстанців». Крім того, "козак" готовий дати свідчення у суді проти Плотницького.

 

Коли він буде сидіти на лаві підсудних, я готовий дати свідчення проти нього. Я чекаю, що коли-небудь він приїде в Росію і наші органи поставлять йому всі необхідні запитання. Зокрема, куди поділася гуманітарна допомога, пальне та багато іншого, - сказав "Кеша".
Читайте також: Плотницький готує для луганчан розваги у зоопарку (фото)