Спорт
24 квітня 2015
Маркевич - про жеребкування: " Всі, напевно, хочуть, щоб ми їм потрапили. Але ми поборемося"
Наставник дніпропетровців прокоментував перемогу і вихід своєї команди у півфінал Ліги Європи.
news-image

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу своєї команди у грі Ліги Європи з бельгійським "Брюгге" (1:0) і вихід в півфінал єврокубка, передає Є | Єдність.інфо.

Звичайно, вийти в півфінал Ліги Європи - це дуже почесно. Вітаю команду, в першу чергу гравців, які здобули цей результат. Гордий за гравців, вони показали характер і сьогодні, і протягом всіх тих матчів в Лізі Європи, які ми провели. Я їм вдячний за це, - зазначив Маркевич.

Також тренер прокоментував хід гри. 

Ми, на жаль, граємо обмеженою кількістю гравців у Лізі Європи. У чемпіонаті ми можемо розраховувати на Папу, Чигринського або Ксьонза, а тут все не так. Було непросто сьогодні. Але ми свідомо йшли на таку гру. Ми добре вивчили "Брюгге". Це дисциплінована команда, яка використовує помилки суперника, вони не просто так не програвали в цьому сезоні Ліги Європи. Ми знайшли свій момент і домоглися перемоги, це було непросто, - сказав Мирон Маркевич.

Щодо психологічної готовності гравців, Маркевич заявив:

Нічого особливого я не говорив. Гравці самі розуміють, що впевненість у своїх силах може принести успіх. Я їм просто це іноді нагадую. У нас нормальна робоча обстановка, всі налаштовані на результат.

А на питання про побажання під час жеребкування півфіналу тренер  зазначив:

Хто дістанеться, той дістанеться. Всі команди сильні. Всі, напевно, хочуть, щоб ми їм потрапили. Але ми поборемося.
Читайте також: "Дніпро" вперше виходить до півфіналу Ліги Європи

Як повідомлялося, "Дніпро" виграв матч 1/4 фіналу Ліги Європи у бельгійського "Брюгге" (1:0) і, перемігши за сумою двох ігор (перший матч - 0:0) пробився у півфінал Ліги Європи.

Свого суперника на цій стадії змагань команда дізнається сьогодні, за результатами жеребкування, що відбудеться у штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні.