Світ
24 квітня 2015
У київському стриптиз-клубі адміністратор пропонувала клієнтам танцівниць для інтиму (відео)
Інтимні послуги танцівниць коштували до 200 доларів за годину. Половину грошей, зароблених путанами, організаторка «бізнесу» забирала собі.
news-image

Співробітники столичного Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, отримали інформацію про те, що адміністрація розважального закладу займається сутенерством і звідництвом, а також втягує танцівниць до заняття проституцією. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

У ході проведення оперативних та слідчих дій було встановлено, що адміністратор-директор даного закладу примушувала займатися проституцією дівчат, які там працювали. 28-річна уродженка Черкас пропонувала клієнтам танцівниць для інтиму.
Годину сексуальних втіх, які надавали чоловікам повії, організаторка оцінювала у 150-200 доларів. Половину грошей віддавала дівчатам, другу - лишала собі, - йдеться в повідомленні відомства.

У приміщенні стриптиз-клубу працівники міліції провели санкціонований обшук. На місці виявлено та вилучено 25 тисяч гривень, комп’ютерну техніку, контрацептиви та порошкоподібну речовину білого кольору (її направлено на експертне дослідження).

Слідчим відділом Шевченківського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження. Підозрюваній у організації «полуничного» бізнесу обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ст. 302 ККУ (створення або утримання місць розпусти і звідництво); ст. 303 ККУ (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією); ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Ведеться слідство.

Читайте також: У столичному розважальному закладі правоохоронці виявили бордель (відео)