Джонні Депп втратив волосся і погладшав
На свіжих знімках улюбленця жінок Джонні Деппа впізнати можуть лише найвідданіші шанувальники.
news-image

Річ у тому, що заради нової ролі він перетворився на лисого товстуна. На такі радикальні зміни в зовнішності голівудський мачо зважився заради ролі у фільмі "Чорна меса", де Джонні грає гангстера Уайті Балджера, повідомляє Є

Відзначимо, що пару років тому реальний Уайті Балджер був визнаний винним в 11 вбивствах. При цьому він був інформатором ФБР. 

Поки численні фанати артиста жахалися його вражаючій зовнішності, кінокритики виразили надію, що ця роль дозволить Деппу повернути кредо серйозного актора, яке похитнулося після зйомок у фільмах  "Перевага" і "Мордекай".

Проте шанувальники в захваті від зусиль гримерів і майстрів з макіяжу і навіть вирішили, що ті гідні винагороди за блискучу роботу.

Тим часом на зйомках чергової частини "Піратів Карибського моря" Джонні Депп сильно пошкодив руку. На лікування він відправився до Лос-Анджелеса – без хірургічного втручання не обійшлося. Депп знову зіграв відчайдушного капітана Джека Горобця. До того, як цей факт став відомий, актор заявив, що був би щасливий повернутися до зйомок. 

 

Читайте також: На публіці з'явилася дочка Джоні Деппа Лілі-Роуз (фото)