Війна
26 квітня 2015
Військові в АТО вийшли на прибирання (фото)
Військовослужбовці сил АТО взяли участь у "Дні довкілля" у населених пунктах Донеччини.
news-image

Військові, які знаходяться в зоні АТО взяли участь у "Дні Довкілля", який був організований на території Донеччини, передає Є

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Захисники Маріуполя та інші військовослужбовці за власної ініціативи допомогли місцевим мешканцям навести лад у паркових зонах, посадити сотні дерев, облаштувати клумби квітів.",- йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, біля Маріупольської школи № 5 військовослужбовці ЗСУ разом із заступником голови Донецької обласної державної адміністрації Олександром Клименком та Маріупольським міським головою Юрієм Хотлубєєм висадили молоді дерева на Алеї Героїв.

"У військовослужбовців обмаль вільного часу, але ми завжди готові допомогти місцевим мешканцям. Особливо приємно робити добро дітям і бачити їхні щирі посмішки. Вважаю, що будь-яка цивілізована людина повинна турбуватися про природу і думати про естетичний вигляд своїх міст та селищ", — розповів один з організаторів підполковник Роман Чаплінський.

Активіст зазначив, що озеленення скверів і парків військовослужбовці Збройних Сил проводили не тільки в "День довкілля", а протягом усього квітня.