Суспільство
27 квітня 2015
Під Києвом знайшли недобудований палац ще одного ''Межигір'я'' (фото)
Невеличкий недобудований палац висотою приблизно у чотириповерховий будинок.
news-image

Заміська резиденція знаходиться в дальньому кінці Старообухівської траси, за масивом елітних дач Кончі-Заспи, коло селища Плюти, пише народний депутат Ігор Луценко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передає Є.

За його словами, заради будівництва палацу було вирубано ділянку вікових сосон. Поряд споруджують ставок з містком. Будівництво почалося у 2013 році, і активно тривало весь 2014 рік, попри війну та інші потрясіння.

Активісти Дорожнього контролю вказують на Рината Ахметова. Коли вони намагалися вияснити належність маєтка, то виникла сутичка з охороною. Автор цього блогу свого часу також зіткнувся з нахабною поведінкою охорони. Під її жорстким контролем знаходиться не тільки земельна ділянка, але й Старообухівська траса- пише Луценко.

Він повідомив, що сайт Еста-Холдингу – компанії Ахметова, котра займається нерухомістю – свідчить про наявність проекту "Домик в Плютах". Причому проект присутній на сайті, але не містить конкретних пропозицій до клієнтів, а також відомостей про його точне місцезнаходження.

Якщо це дійсно майно СКМ, Еста-Холдингу чи пов'язаних кіпрських компаній, то перед нами – свідчення, що Ринат Ахметов може віднайти додаткові засоби для виплати зарплат шахтарям та порятунку ДТЕКу від банкрутства - зазначив нардеп.