Київ
28 квітня 2015
Київ є індикатором розвитку всієї України,- Ігор Ніконов
Міжнародна конференція на підтримку України в Києві.
news-image

Під час відкриття Міжнародної конференції на підтримку України перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов зазначив, що найбільш привабливими сферами муніципального господарства для іноземних інвесторів в Києві є транспорт, інфраструктурні проекти, житлово-комунальне господарство та енергоефективні технології, повідомляє Є з посиланням на КМДА.

За останній рік київській міській владі вдалося досягти значних результатів у покращенні інвестиційного клімату – було оновлено інвестиційне агентство, створене «єдине вікно» для інвесторів, запроваджено принцип проектного менеджменту, а найголовніше – залучено близько 1 мільярду гривень інвестицій. Сьогодні ми розробляємо і пропонуємо інвесторам найкращі проекти в тих сферах, які найбільше потребують фінансової підтримки, – сказав він.

Ігор Ніконов також зауважив, що сума іноземних інвестицій до Києва щороку має зростати:

На сьогодні Київ – найпривабливіше місто для інвестицій в Україні, тут є попит, ринки для збуту, а також високий рівень заробітної плати в порівнянні з іншими містами. Більше того, столиця будь-якої країни завжди є індикатором її розвитку. Саме тому, проведення конференції такого масштабу необхідне не лише Києву, а й усій державі. Адже в першу чергу – це міжнародна підтримка та солідарність у запровадженні демократичних реформ і перетворень в державі.
Читайте також: Рятувальники борються із вогнем на спецкомбінаті "Чорнобильска пуща"