Суспільство
29 квітня 2015
Відповідальність за те, що коїться зараз на Донбасі, лежить на колишній «гаряче любимій» Партії регіонів - Москаль
Геннадій Москаль висловився щодо річниці захоплення ОДА в Луганську.
news-image

Рівно рік тому, 29 квітня після обіду, будівлю обласної державної адміністрації в Луганську було втретє і остаточно захоплено сепаратистами. Керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль прокоментував ті події на своїй офіційній сторінці, пише Є.

Захоплення облдержадміністрації, подальші бойові дії, окупація частини України і все те, що зараз коїться на Донбасі, спричинене панікою Партії регіонів, її бажанням будь-якою ціною повернути втрачену владу й вибити для себе особливі преференції, включаючи звільнення від кримінальної відповідальності й можливість і далі безконтрольно грабувати Донбас, - вважає очільник Луганщини.

За словами Геннадія Москаля, саме «регіонали» підбурили людей на незаконні дії, в тому числі захоплення державних установ. А коли втратили над процесом контроль, одурманених пропагандою людей повели за собою особи з нереалізованими амбіціями та різні антисоціальні й декласовані елементи, яких інструктували спецслужби Російської Федерації.

Те, що ми маємо зараз на Донбасі, – сотні тисяч переселенців, убиті й поранені внаслідок бойових дій, зруйноване житло й інфраструктура – усе це відбувається «завдячуючи» колишній правлячій і «гаряче любимій» Партії регіонів, - підсумував Москаль.
Читайте також: У Щасті затримали псевдоайдарівця з Чечні, який скоїв розбійний напад на православний храм у Трьохізбенці