Події
1 травня 2015
До музею Вітчизняної війни у Києві прийшли комуністи та їх супротивники, сталася бійка (ФОТО)
Вранці 1 травня прихильники Компартії України збираються на акцію біля меморіального комплексу "Музей Великої вітчизняної війни".
news-image

Як повідомляє Є, сьогодні вранці прихильники забороненої в Україні комуністичної партії все ж таки вирішили провести свою акцію.

Здебільшого літні люди прийшли до музею ВВВ у Києві. У руках вони тримають плакати з написами "Ні капіталізму", "Наша сила в правді", а також антивоєнними гаслами.

На акцію зібралися приблизно 200 чоловік. Кількість міліціонерів, яка перебуває на чергуванні біля місця мітингу, значно перевищує кількість прихильників комуністичної партії.

Крім того, на мітинг прибув лідер КПУ Петро Симоненко, який заявив, що прийняв пропозицію інших лівих партій проводити спільний мітинг.

До нас приїхали гості з інших держав, у тому числі з Бразилії", - заявив він журналістам.

Неподалік від місця зборів комуністів сталася бійка "свободівців", які прийшли протестувати проти акцій КПУ. Бійку спровокували прихильники партії Петра Симоненка.

Під час виступу останнього до нього намагалися приблизитися десь 50 молодих людей, які вигукували антикомуністичні гасла, але міліціонери відтіснили їх та взяли у оточення.

Нагадаємо, раніше в КПУ анонсували, що незважаючи на заборону проведення святкових заходів на честь 1 травня в центрі Києва вони проведуть в цей день в Музеї Великої Вітчизняної війни Марш миру.

Читайте також: 1 травня замість ходи комуністів у центрі Києва буде дитяче свято - МВС