Суспільство
1 травня 2015
Отара Кушанашвілі екстрадували з України
За словами журналіста, він приїхав до Києва , щоб "обійняти дорогих йому людей".
news-image

Кілька днів тому російський журналіст Отар Кушанашвілі на сторінці в livejournal анонсував свій візит до Києва, пише Є.

Лечу до Києва!!!...Я лечу до Києва, відчуваючи навіть тут, як мене там люблять, - і готовий цієї любові відповідати. Війна війною, а діти хочуть морозива, я їм його обіцяв, - написав журналіст.

Однак,  візит в українську столицю виявився для журналіста зовсім не вдалим. Як написав сам Кушінашвілі на своїй сторінці у Фейсбуці, йому "веліли забиратися геть". При цьому подробиці інциденту він не уточнив.

Ось я й дізнався значення слова "релегація": мене видворили з Києва. Але - дивна річ, якщо врахувати, яким нервовим фраерком я був ще зовсім недавно, - я не злий, не в претензії, не в гніві, - написав Кушанашвілі.

У Києві мені посміхалися, але веліли забиратися геть, і, знаєте, я не буду лаятися останніми словами, я великий хлопчик, і у людей робота, і я не хочу множити зло, злобу, запеклість.

Два слова.

Немає більшого противника війни, ніж я.

Немає більшого друга України, ніж я.

Ось що не завадило б знати Тому, Хто приймав рішення мене "не пущать". Я просто хотів обійняти тих, хто мені дорогий. І в мене немає ніяких образ. Для уразливості в мене занадто високий інтелект і занадто мало часу. Бережіть себе, - зазначив журналіст.

Нагадаємо, старший брат відомого телеведучого Отара Кушанашвілі - Роман Кушанашвілі - минулого тижня був знайдений мертвим в одному з будинків на вулиці Михайлова в Москві. За попередніми даними, смерть могла настати через раптову зупинку серця. Слідство ще ведеться.

Читайте також: Україна відмовила в екстрадиції екс-президента