Шон Пенн і Шарліз Терон призначили дату весілля
Актори одружаться 7 серпня 2015 року.
news-image

Шарліз Терон і Шон Пенн, роман яких почався в липні 2014 року, мають намір зв'язати себе узами шлюбу: як повідомляє видання Daily Star, закохані намітили весілля на 7 серпня 2015 - день народження Шарліз, передає Є.

За чутками, скромна весільна церемонія пройде в Йоганнесбурзі, на батьківщині актриси. Закохані вже підшукують відповідну церкву в одному з районів Йоганнесбурга і струнний квартет, який гратиме на весільній церемонії.

Якщо чутки про весілля дійсно виявляться правдою, для Шона Пенна (який 17 серпня відзначить 55-річчя) це буде вже третій шлюб. У вісімдесятих актор був одружений на Мадонні, а в 1996 році одружився на акторці  Робін Райт - подружжя розлучилося через 14 років, в 2010 році.

39-річна Шарліз Терон ніколи не була одружена, хоча цілих дев'ять років (з 2001 по 2010 роки) зустрічалася з актором Стюартом Таунсендом. У березні 2012 року Терон всиновила хлопчика Джексона, якого виховує самостійно.

Ще в січні 2015 Шон Пенн зізнався, що не проти ідеї шлюбу з Шарліз Терон - хоча воліє називати потенційний шлюб не третім за рахунком, а першим.

Ви скажете, що я був одружений двічі - але в тих обставинах я знав набагато менше, ніж сьогодні. Тому я б не став вважати цей шлюб третім, я б вважав його першим - якщо, звичайно, я знову одружуся, - зазначив актор.
Читайте також: Виконавець ролі Северуса Снейпа у фільмах про Гаррі Поттера вперше одружився