Події
7 травня 2015
Продовження "байкеріади": російські байкери в Чехії виявилися македонцями (ВІДЕО)
Під час акції російських байкерів мотоклубу «Нічні вовки» у Празі, які прибули попри заборону Польщі та протести у Чехії, з'ясувалось, що більшість з них македонці.
news-image

Про це повідомляє Є з посиланням на "Радіо Свобода".

Під час інтерв'ю кореспондента "Радіо Свобода" з учасниками мотопробігу з'ясувалось, що приблизно з 20 байкерів 11 осіб -  македонці, що вони і не приховували. Скільки ж справжніх російських «вовків» доїхали до Праги з Москви, організатори назвати відмовилися.

Проте свої справжні наміри вони вже встигли продемонструвати. На відео активіст «Празького Майдану» каже, що його побили за підтримку України на цвинтарі під час акції російських «Нічних вовків».

Нагадаємо, що пропутінський мотоклуб "Нічні вовки" вирішив відзначити 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні мотопробігом від Москви до Берліна. Це викликало хвилю протестів серед громадян Польщі, Чехії і Німеччини, територією яких вони збиралися проїхати. Керівництво цих країн назвало мотопробіг провокацією. Спроба перетнути кордон у байкерів не вийшла, тому вони вирішили дрібними групками "прориватись" до Європи.

Читайте також: Залдостанов зізнався, що "Нічні вовки" отримують гроші із бюджета