Україна
8 травня 2015
8 родин загиблих воїнів АТО отримали квартири (фото і відео)
Арсеній Яценюк вручив сертифікати на отримання квартир 8 родинам.
news-image

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні вручив сертифікати на отримання квартир військовослужбовцям, які отримали поранення та сім’ям воїнів, які загинули в АТО, передає Є

«Дякую вам за ваших синів, за наших українських синів. За те, що ви народили тих, хто боровся за нашу незалежність, за те, що ваші діти стали прикладом справжнього героїзму», - звернувся Арсеній Яценюк до сімей загиблих.

Вручення проходило на тренувальній базі спецпідрозділу МВС.

«Від імені Уряду і себе особисто, своєї родини, від усіх нас прошу вас боротися за нашу країну так, як зараз хлопці борються в Донецьку й Луганську. Прошу вас вірити в наші сили, показати всьому світу, що ми непереможна нація», - звернувся Яценюк до військовослужбовців, які проходять вишкіл.

На своїй офіційній сторінці Глава Уряду повідомив, що сертифікати на отримання квартири були вручені матері Петра Лавріненка, командира роти Національної гвардії України, який загинув 5 вересня 2014 року під час обстрілу колони українських силовиків біля Тельманового, та дружині капітана міліції Руслана Салівончика, старшого інспектора батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Херсон», який 29 серпня 2014 року загинув під час виходу з оточення біля Іловайська.

Також сертифікати отримали поранені під час АТО лейтенант міліції Сергій Давідченко, лейтенант міліції Юрій Капля, молодший лейтенант Денис Нагорний, молодший сержант міліції Ярослав Якимчук, генерал-майор Микола Климчук, капітан міліції Василь Мельник.