Політика
8 травня 2015
"Обов'язково буде День Перемоги над московським окупантом",- Тягнибок
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок прокоментував святкування Дня пам'яті і примирення.
news-image

Відомий політик Олег Тягнибок заявив, що під час урочистих заходів присвячених Дню пам'яті і примирення відчувається присмак нещирості, що походить із високих владних кабінетів, передає Є

На думку Тягнибока "святковим" днем для більшості залишилося 9 травня, і суспільство "завмерло в очікуванні, що відразу після Дня пам'яті і примирення прийде "празднік са слєзамі на ґлазах".

"Наші партійці усіма доступними методами боролися проти так званої георгієвської стрічки ще тоді, коли багато з теперішніх телевізійних патріотів кололи пальці шпильками, прикріплюючи "колорадську" відзнаку собі на лацкани жакетів. І ми виявилися праві – зараз усі українські громадяни чітко визначають людину з цією стрічкою, як ворога.", - написав Тягнибок у своєму блозі.

Політик зазначив, що зараз українські Герої воюють проти російського агресора.

"Наш День Перемоги ще попереду. Він обов'язково буде – День Перемоги над московським окупантом. І він буде важливішим за теперішні відзначення. Бо поставить остаточну крапку в понад 360-літньому кривавому протистоянні з людожерською Москвою.",- підсумував Тягнибок.