Київ
12 травня 2015
З нагоди Дня Європи для киян та гостей міста зіграють всесвітньо відомі джазові музиканти
На Михайлівській площі виступлять легендарні метри джазового мистецтва.
news-image

16 травня о 19:30 на Михайлівській площі з нагоди відзначення Дня Європи відбудеться прем’єра музичної програми «DJazz» у виконанні одного з відомих і популярних творчих колективів – Державного академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна». Про це пише Є із посиланням на прес-службу КМДА.

Організатори заходу зазначають, що на сцені разом із оркестром виступатимуть легендарні світові музиканти, визнані метри джазового мистецтва – найкращий саксофоніст світу Ерік Маріенталь, унікальний віртуоз-перкусист Йоель Дель Соль, видатний трубач Віллі Мурілло та неперевершена співачка з Лос-Анджелеса Бекі Мартін.

Унікальність концерту полягає у перенесенні великого мистецтва джазу з минулого століття у століття нинішнє... Протягом концерту перед глядачами відбудеться трансформація супер-хітів світового джазу у сучасну молодіжну музику ХХІ століття. Інструментальні п’єси і вокальні композиції без пауз перетікатимуть з однієї в іншу, а інструменталісти постійно мінятимуться з солістами, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Програма «DJazz» відбудеться у супроводі світлових та візуальних ефектів.

Читайте також: До Дня Європи на киян та гостей столиці чекають фестивалі, концерти, арт-виставки та світлове шоу