Україна
14 травня 2015
На Керченській переправі залишився єдиний туалет без дверей
На дорозі до Керченської переправи зникли біотуалети, про встановлення яких адміністрація Керчі відзвітувала 11 травня.
news-image

Про це в середу, 13 травня, повідомляє портал "Керчь.ФМ", передає «Є».

На офіційному сайті адміністрації Керчі повідомлялося, що у зв'язку з різкими стрибками кількості бажаючих скористатися переправою існує можливість утворення великої черги з автомобілів. Тому міська влада разом з "Морською дирекцією" створили всі умови, необхідні для комфортного очікування в черзі. Зокрема, мова йде про облаштування пунктів харчування, підвезення питної та технічної води та встановлення біотуалетів уздовж дороги.

Ми обстежили дорогу до переправи з фотоапаратом, щоб переконатися в тому, що підготовка проведена на високому рівні. Туалети встановлені вже в районі селища Капкани, працює електронне табло, яке сповіщає пасажирів про час очікування, - йдеться у публікації на сайті адміністрації Керчі від 11 травня.

На сайті міської влади опубліковані фотографії біотуалетів, встановлених уздовж дороги. Тим часом, 13 травня кореспонденти порталу "Керчь.ФМ" не знайшли вздовж дороги жодного туалету - їх фотозвіт також опублікований на порталі.

Місцеві жителі розповіли "Керчь.ФМ", що туалети прибрали з доріг відразу після свят. В якості туалетів використовують всі зупинки поряд з Керченської переправою. Єдиний капітальний туалет є в траві біля поста ДАІ - він виходить на дорогу і не має дверей.

Біотуалети, що були встановлені вздовж дороги на Керченську переправу, а потім зникли, кореспонденти "Керчь.ФМ" виявили на території споруджуваного накопичувача. Причина, по якій вони не використовуються, невідома.