Київ
14 травня 2015
Кличко доручив провести службове розслідування щодо можливих корупційних дій у «Київпастрансі»
Інформація щодо корупції була оприлюднена у програмі «Слідство. Інфо» від 6 травня 2015 року.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко доручив провести службове розслідування щодо можливих фактів корупції у КП «Київпастранс», пише «Є» із посиланням на прес-службу КМДА. 

Про це мер повідомив  на початку засідання Київради.

Інформація щодо корупційних дій була оприлюднена у програмі «Слідство. Інфо» від 6 травня 2015 року. 

Нагадаємо, у сюжеті «Слідство. Інфо» зазначається, що нібито тіньові схеми у «Київпастрансі» досі існують, зокрема, в реорганізованому автопарку, створеному в результаті об’єднання 2-го і 7-го автопарків. Журналісти повідомляють, що облік пасажирів, а відповідно виручених коштів, ведеться непрозоро.

Я доручив перевірити інформацію, наведену журналістами. І ще раз звертаюся до представників ЗМІ: якщо у вас є інформація про факти корупції у столиці – надавайте її. Кожен чиновник у Києві має пам’ятати, якщо кияни скаржаться на корупцію в його підрозділі – це його особиста відповідальність. А моя реакція буде жорсткою, – наголосив Віталій Кличко.

За дорученням мера, службове розслідування проводитимуть перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов, в. о. директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Олександр Козловський та директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель.

Читайте також: Віталій Кличко‬ вшанував пам'ять легендарного тренера Валерія Лобановського (фото)