Київ
14 травня 2015
У суботу всіх киян та гостей столиці запрошують розпочати день з танцювальної зарядки «FunUp»
Крім того, цього дня у Києві відбудеться низка спортивних заходів.
news-image

До дня Європи, 16 травня у столиці відбудеться низка всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів, взяти участь у яких зможе кожен охочий, пише «Є» із посиланням на прес-службу КМДА.

Зокрема, всіх охочих запрошують розпочати ранок  з танцювальної  зарядки  «FunUp».  Цей комплекс вправ був розроблений братами Кличками. «FunUp» підходить для людей будь-якого віку, незалежно від їхньої фізичної підготовки.

Зарядка розпочнеться на Михайлівській площі  з 11:45 та триватиме до 11:55.

По закінченні, приблизно об 11:55, з Михайлівської площі розпочнеться змагання з велосипедного спорту. Близько ста велосипедистів випробують свої можливості на шосе «Критеріум» за маршрутом: Михайлівська площа – Хрещатик – Бессарабська площа.

О 12:00 близько шестиста спортсменів різного віку розпочнуть легкоатлетичний пробіг «EuroRun 2015» за маршрутом: Михайлівська площа – вул. Велика Житомирська – Львівська площа – вул. Ярославів Вал – вул. Володимирська – Софійська площа – Михайлівська площа (фініш).

Крім того, з 12:00 до 17:00 у Центральному парку культури та відпочинку (арка «Дружби народів») уболівальників запрошують подивитись фінал Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Також, з 11:00 до 17:00 у рамках спорт-екстрим проекту «FreeGen SHOW» відбудуться міні-змагання та показові тренування майстрів таких екстремальних видів спорту, як: вол-стайлджампінг, воркаут, паркур, слеклайн, петанк, а також змагання з молодіжного жиму, стронгмену, армреслінгу, слеклайну, джампінгута та інших. До участі у проекті запрошені також учасники шоу «Україна має талант».

Читайте також: Інтерактивна карта, клоунада, виставки - європейські дипломати підготували для киян святкові заходи з нагоди Дня Європи