Політика
15 травня 2015
Мосійчук не хоче брати участі у засіданнях робочої групи ВР під керівництвом Борислава Берези
Народний депутат України, член фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що не бажає брати участі у засіданнях робочої групи з розслідування корупції в Кабінеті міністрів, очолюваної на даний момент позафракційним народним депутатом Бориславом Березою.
news-image

Про це Мосійчук сказав під час дискусії з Березою в ефірі телеканалу "112 Україна", передає «Є».

Так, Береза поцікавився у Мосійчука, чому той не відвідував засідання групи, коли її головою був нардеп Олег Осуховський. На це депутат від Радикальної партії відповів, що перебував у той час у лікарні.

Я можу показати в студії шрам на все тіло, який заважав мені приходити... Я в лікарні лежав, якщо тобі це невідомо, мене оперували, я можу навіть шрам показати, - сказав Мосійчук.

У відповідь на це Береза заявив, що є нібито фактичне підтвердження того, що Мосійчук насправді під час засідання перебував у студії телеканалу. На це представник Радикальної партії відповів, що не бажає брати участь у роботі групи під керівництвом Берези.

З тобою не можу і не хочу, йди до Льовочкіна і з ним проводь робочі групи, - сказав Мосійчук.

Нагадаємо, у квітні на засіданні Антикорупційного комітету Верховної Ради між Мосійчуком і Березою стався конфлікт. Так, під час словесної перепалки з Березою Мосійчук кинув у нього пляшку з-під мінеральної води.

Читайте також: Борислав Береза зробив мені пропозицію "сексуального характеру" - Мосійчук