Гурт "Друга ріка" відіграв шикарні концерти в Національній опері України (відео)
13 і 14 травня в Національній опері України ім.Т.Г.Шевченка група «Друга ріка» відіграла два унікальних концерти у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів Наона.
news-image

Виступи під супровід оркестру стали творчим експериментом як для музикантів «Другої ріки», так і для оркестру Наона, пише«Є»

На один вечір сцена оперного театру об'єднала рок-музику та народні інструменти, показавши тим самим, що сучасна українська музика може бути набагато глибше і цікавіше, ніж більшість пісень, які щодня транслюють на теле- і радіоефірах.

Одна з головних цілей, яку ставили перед собою музиканти гурту «Друга ріка», затіваючи незвичайні концерти, - привернути увагу слухачів до народного мистецтва, якому сьогодні в Україні, на жаль, не приділяється належна увага.

«Ми просто забули, що існують народні інструменти. Якщо молодь слухає рок-музику, то вона слухає виключно гітарні колективи і не звертає уваги, що поруч з нами є талановиті музиканти, які дуже круто грають, і є на кого рівнятися », - коментує фронтмен гурту« Друга ріка »Валерій Харчишин.