Суспільство
18 травня 2015
Залдостанов у Луганську заявив, що "Нічні вовки" - це санітари Європейського Союзу
Також "Хірург" заявив, що з ним під час мотопробігу розмовляв вітер.
news-image

Після закінчення мотопробігу "Нічних вовків" окупованою територією  Луганщини, лідер байкерів Олександр Залдостанов (Хірург) зазначив, що цей  мотопробіг став завершальним етапом європейського "вояжу", присвяченого 70-річчю Перемоги, пише «Є».

Вовки - це санітари лісу, а, як з'ясувалося," Нічні вовки "- це ще санітари ЄС (Європейський Союз - ред.), - заявив Залдостанов.

Він також привітав байкерів "ЛНР" з відкриттям мотосезону та заявив, що з ним під час мотопробігу розмовляв вітер.

Коли я їхав сьогодні Луганськом, коли проїжджав повз цих пам'яток, побитих "Градами" і осколками, і бачив при під'їзді до аеропорту величезні воронки від "Градів", від "Ураганів", в той самий момент я ще чув, як завивав вітер. 
Він шарпав наші прапори, він кружляв, він ревів - це начебто з піднебесної труби я чув грізні, але дуже великі слова" ворог буде розбитий, перемога буде за нами, - марив Залдостанов.

Як повідомлялося, луганські байкери 16 травня, відкрили мотосезон. У заходах  разом із луганчанами брали участь представники відділень мотоклубу "Нічні вовки" з Білорусі, Криму, Москви, Саратова, Тамбова, Краснодара, Ростова, Бєлгорода.

Читайте також: До Луганська завітали "Нічні вовки" (ФОТО)