Дівчинка з синдромом Дауна стала моделлю (фото)
Австралійська дівчинка Маделин Стюарт стала моделлю, не дивлячись на хворобу.
news-image

18-річна дівчина з Брісбена Маделин Стюарт сповнена рішучості перевернути світ моди, передає «Є»

Рік тому вона була звичайною дівчиною з синдромом Дауна, але потім матір дівчинки допомогла їй привести себе в порядок, сісти на дієту і зайнятися фітнесом.

За допомогою величезного бажання і сили волі, вона змогла перетворитися на красуню. На даний момент вона перебуває в пошуках модельного агента, який зміг би перетворити її мрію стати професійною моделлю, в реальність. Все це дівчина зробила за допомогою своєї мами Розанни, яка її підтримує.

"Раніше Медді боролася зі стресом, використовуючи для цього велику кількість їжі, це увійшло в звичку, і це порочне коло просто необхідно було розірвати. Я дала їй необхідну підтримку і через кілька місяців, у неї вже з'явилися нові звички", сказала Розанна

Зараз Маделин займається плаванням по п'ять разів на тиждень, танцями та бере уроки гри в крикет для участі в змаганнях між людьми з обмеженими можливостями

"Я думаю прийшов час людям зрозуміти, що люди із синдромом Дауна можуть бути сексуальними, красивими, і знаменитими", - додала мама дівчини.