Події
19 травня 2015
Спецназівців ГРУ терміново відправляють додому
Зараз почалася термінова передислокація військовослужбовців 3-й бригади спецпризначення ГРУ Міноборони Росії з міста Брянка Луганської області, де вона до цього дислокувалася і звідки її бійці відправлялися на диверсійно-розвідувальні завдання проти сил АТО.
news-image
Як повідомляє «Є» із посиланням на генштаб ЗСУ, особовий склад російських військових окрім двох взятих у полон повертають у Тольятті.
Спеціально для такої термінової операції з перекидання спецназу на аеродром до Міллерово Ростовської області прибув літак, - говорять у штабі. - Після завантаження військових він відправиться до Самарської області, де сьогодні пройшла антивоєнна акція з вимогою вивести війська з території Донбасу.
 
У генштабі також говорять, що перекидання російського спецназу з Луганської області почалося після того, як українська сторона показала всьому світу взятих у полон двох військових РФ, які у складі ДРГ намагалися проникнути в Щастя і потрапили на засідку сил АТО.
Таким чином, Російська Федерація намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей та їх участь у бойових діях проти українських військових.
Читайте також: "Це не наша війна": інструкція для російських солдат (ВІДЕО)