Київ
20 травня 2015
Кличко повідомив, що в Києві завершується підготовка 11 міських пляжів до купального сезону
Кличко перевірив готовність київських пляжів до літнього відпочинку.
news-image

Сьогодні мер Києва Віталій Кличко відвідав  навчання з рятування людей на водних об’єктах та перевірив готовність аварійно-рятувальних служб Києва до купального сезону 2015 року на пляжі Чорторий на Трухановому острові. Про це пише «Є» із посиланням на прес-службу Віталія Кличка.

Цього року на кожному столичному пляжі будуть встановлені спеціальні оглядові вишки, на яких перебувають рятівники. На громадських засадах ми залучаємо волонтерів, які також беруть участь у патрулюванні пляжів під час купального сезону. Кожен рік, на жаль, мають місце нещасні випадки на воді. І ми дуже сподіваємось, що цього року не виникне надзвичайних ситуацій на київських пляжах, – зазначив Віталій Кличко.

Мер розповів, що наразі в місті завершується підготовка 11 міських централізованих пляжів.

Мені сказали, що рятувальні служби на 100% готові до роботи. Я дав завдання підготувати всі пляжі – щоб вони були прибрані і належно облаштовані. Кабінки для перевдягання, туалети, сміттєві баки – все повинно бути максимально підготовленим і чистим, – наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що кожен голова районної адміністрації повинен контролювати стан підготовки зон відпочинку.

Ви повинні подбати про достатню кількість туалетів і урн у місцях відпочинку. Інакше у відпочивальників не буде іншого виходу, як залишати сміття просто неба. Треба поставити достатню кількість сміттєвих баків і вивозити сміття потрібно щоденно! Я робив зауваження очільнику Дніпровського району з цього приводу. Якщо сміття не вивозити – біля баків за кілька днів з’являється звалище. Тому своєчасний вивіз сміття – це теж ваша відповідальність! – сказав мер Києва очільникам районів.
Читайте також: У Києві вперше відсвяткують Європейський День парків