Резонанс
21 травня 2015
Дружина затриманого ГРУшника дала неправдиве інтерв'ю російським каналам
Радник голови СБ Маркіян Лубківський заявив, що дружина Олександра Олександрова служила в тій же частині і не могла не знати, де знаходиться її чоловік.
news-image

Як повідомляє «Є» співробітники СБУ зв'язалися лише з дружиною Євгена Єрофєєва. Телефони своїх близьких дали самі затримані російські спецназівці.

Нам вдалося допомогти зв'язатися з родичами тільки капітану Ерофєєву. І в нього є можливість зв'язуватися з рідними і близькими час від часу і зараз. Ми впевнені, що вчорашнє інтерв'ю, яке дружина Александрова дала російському телеканалу, було постановочним. Справа в тому, що вона не може не знати, де знаходиться її чоловік, оскільки вона працює у відділі кадрів частини, де служив її чоловік. 

 

Більше того вона сказала, що з нею не зв'язувалися і не намагалися зв'язатися. Це неправда - ми з першого дня намагаємося зв'язатися. Але й сьогодні телефони мовчать, - сказав Лубківський.

У СБУ показали фото Катерини та Олександра Александрових і повідомили, що родина взяла в кредит авто. В СБУ також зазначили, що в Александрова є проблема з виплатою кредиту, тому військовий і поїхав "заробляти" в Україну на Донбас з меркантильних міркувань.

Читайте також: Дружина одного з полонених ГРУшників стверджує, що її чоловік - "відпускник"