Київ
21 травня 2015
Рябікін спростував неправдиві заяви депутата Котвицького щодо скандальної забудови біля станції «Осокорки»
Заступник голови КМДА Павло Рябікін спростував неправдиві заяви депутата Київради Сергія Котвицького.
news-image

Заступник голови КМДА Павло Рябікін спростував неправдиві заяви депутата Київради Сергія Котвицького, що нібито за мерства Віталія Кличка ТОВ  «Скай-Буд ЛТД» отримало від міської влади містобудівну та дозвільну  документацію на будівництво поблизу станції метро «Осокорки». 

Про це пише «Є» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Заява депутата Котвицького, м’яко кажучи, неправдива. Ми маємо підтверджуючі документи, і вони свідчать, що компанія «Скай-Буд ЛТД», акціонером якої був Сергій Котвицький, отримала містобудівні умови та обмеження на забудову земельної ділянки ще у червні 2011 року. При цьому зазначу, що Віталій Кличко був обраний мером у 2014 році», – сказав Павло Рябікін.

Він нагадав: Київський міський голова Віталій Кличко наголосив на тому, що захищатиме інтереси мешканців у разі, якщо Сергій Котвицький буде позиватися проти киян. Міська влада надасть юридичну підтримку та відстоюватиме позиції і права громади столиці.

Зазначимо, сьогодні на засіданні сесії Київради Віталій Кличко закликав Сергія Котвицького скласти мандат депутата, якщо він ставить на перше місце свої бізнес-інтереси, а не інтереси киян.

Читайте також: Кличко порадив Котвицькому скласти мандат