Кобзон звернувся до українців
Народний артист Росії Йосип Кобзон звернувся до народу України і закликав його одуматися, кинувши всі творчі сили на виправлення ситуації, в якій опинилася країна.
news-image

За його словами, той факт, що російський і український народи є частиною єдиного цілого, в Росії ніколи не ставилося під сумнів.

Сьогодні Україна божеволіє. Настали часи воістину гірше війни. Україна - на краю прірви. Перед нею вибір: або спробувати зупинити цей руйнівний процес, повернути його назад, мобілізувавши для цього всі творчі сили народу, або продовжити згубний для країни курс, заснований на брехні, жорстокості, насильстві, цинізмі, ненависті, запереченні багатовікових традицій плідної співпраці з російським народом, - зазначив співак.

 

Причому вибір належить робити не правлячому режиму, який, на жаль, визначився, а тому має намір і надалі дисципліновано і беззаперечно слідувати будь-яким вказівкам «вашингтонського обкому» і боротися з «проклятими москалями» до останнього українця. Вибір належить зробити безпосередньо самому народу України, - підкреслив Кобзон.

На його думку, після заворушень на Майдані і державного перевороту Україна опинилася під американським і європейським впливом. Однак криза буде подолана, упевнений він.

І тоді, незважаючи на взаємні образи, два народи продовжать спільне будівництво майбутнього заради загального блага. «Все те, що відбувається сьогодні у взаєминах Росії і України, незважаючи на всю жорсткість і трагічність - тимчасово, це проходить», - сказав Кобзон.