Резонанс
22 травня 2015
Затримані офіцери заперечують своє звільнення з армії РФ (відео)
Александров підтвердив наявність російської армії на Донбасі.
news-image

Затримані російські спецназівці заявляють, що самі не звільнялися з лав збройних сил РФ. Про це Олександр Александров та Євген Єрофєєв сказали в інтерв'ю "Новой газете", передає «Є».

Чинний військовослужбовець (збройних сил РФ, - ред.). У всякому разі був. Ну, наскільки мені відомо, сам я не звільнявся, рапортів жодних не писав, - сказав Александров.

Він зазначив, що виконував наказ керівництва.

Був наказ, і як військовий я його виконував. Відрядження таке, - сказав Александров.

На прохання журналіста прокоментувати слова дружини Александрова, яка заявляла, що він звільнився з лав армії Росії, спецназівець відповів, що не знав цієї інформації і шокований. На питання журналіста про те, чи є армія РФ на Донбасі, Александров відповів ствердно.

Як бачите, вона є. Просто невигідно зізнаватися в цьому, - зазначив військовий.

Також він додав, що за службу на підконтрольних "ЛНР" і "ДНР" територіях керівництво обіцяло подвійну зарплату.

Другий спецназівець, Євген Єрофєєв, також спростував інформацію Міноборони Росії про своє "звільнення".

Я ще не звільнявся. Просто така ситуація, інформаційний вакуум, до нас ніхто не приходить з нашого як би посольства, ніхто з нами не зустрічається, не розмовляє. Жодного разу не бачив ніякого представника нашої країни, хоча є громадянином Росії. Не знаю, що зараз взагалі відбувається і у що все виллється. Але сподіваюся, що все буде добре. Повернуся до батьків, до дружини, - сказав Єрофєєв.
Читайте також: СБУ: Штаб тольяттінського спецназу сидить у Луганську