Суспільство
25 травня 2015
Туреччина передала мешканцям Луганщини гуманітарну допомогу в кількості 25 515 одиниць
Гуманітарна допомога буде розподілена між переселенцями із району проведення АТО та жителями прифронтових населених пунктів.
news-image

Сьогодні у м. Вишневому Київської області відбулася урочиста церемонія передачі гуманітарної допомоги для жителів Луганської області від Турецького агентства зі співробітництва та координації TIKA. Про це повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу ДСНС.

До складу гуманітарного вантажу входять рибні та м`ясні консерви, овочева консервація, згущене молоко, олія, чорний пакетований чай, дитяче харчування, крупи фасовані, зубні щітки, зубна паста, мило, пральний порошок, шампунь, рушники махрові. Всього буде передано гуманітарної допомоги в кількості 25 515 одиниць, - повідомляє прес-служба відомства.

Рятувальники доставлять вантаж до Луганської ОДА, яка в подальшому розподілить гуманітарну допомогу між переселенцями із району проведення АТО та жителями прифронтових населених пунктів.   

Гуманітарну допомогу Україні передали Надзвичайний та Повноважний посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель та координатор Програми ТІКА в Україні Хаджи Байрам Болат. Українську сторону представляв Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Читайте також: Туреччина: анексію Криму ніколи не сприймемо, але ізолювати людей неприпустимо