Суспільство
27 травня 2015
При в’їзді в Україну затриманий колишній голова Станично-Луганської райради, що організовував "референдум" за незалежність "ЛНР" - Москаль
Колишній голова райради переховувався у Росії.
news-image

Учора в Харківській області українські силовики затримали колишнього голову Станично-Луганської районної ради Володимира Білоуса, повідомляє «Є» із посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

Білоус намагався заїхати в Україну з території Російської Федерації. Відомо, що після наступу українських військ Володимир Білоус втік у Росію і аж до теперішнього часу переховувався там від правосуддя.

Білоус особисто організовував референдум 11 травня та агітував мешканців Станично-Луганського району прийти й проголосувати за державну самостійність так званої «ЛНР».

 

А коли стало гаряче, втік у Росію. Зараз Білоус сидить там, де йому й належить бути - за гратами, - зазначає керівник Луганщини Геннадій Москаль.

За словами Геннадія Москаля, є великі сподівання, що він отримає своє по максимуму, бо саме такі люди несуть пряму відповідальність за те, що коїться зараз на Донбасі.

Читайте також: На Луганщині бойовики гатять із мінометів по житлових масивах, є загиблі - Москаль