Київ
27 травня 2015
Цього літа в Києві можна буде купатися в 11 водоймах (список)
Визначені місця безпечного відпочинку для киян.
news-image

У  КМДА визначено місця безпечного масового відпочинку киян цього року на водних об’єктах столиці, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу КМДА.

Зокрема, купатися можна в 11 місцях: р. Дніпро в парку Дружби народів (місце Чорторий), ставку на р. Горенка в Оболонському районі, озері Вербне (вул. Приозерна), р. Десенка біля острова Долобецький (пляж «Молодіжний»), в р. Дніпро біля острова Венеціанський (пляжі «Дитячий» та «Золотий»), озері Райдуга (вул. Райдужна), озері Тельбін (вул. Березняківська), р. Дніпро біля острова Венеціанський («Передмостна Слобідка» та «Венеція»), р. Дніпро біля острова Труханів («Центральний»).

Крім того, передбачено відпочинок киян, але без можливості купання ще в 14 місцях: у затоці Галерна (вул. Набережно-Корчуватська, «Галерна»), біля острова Жуків («Дніпровська рівʼєра»), в східній частині острова Жуків (берегова смуга на південь від затоки Старик), у затоці р. Десенка (урочища Вербняки та Моложі), на Осокорках біля Південного мосту, в затоці Собаче гирло (вул. Прирічна), на озері Редьчине (вул. Богатирська), в затоці Наталка (вул. Прирічна), р. Дніпро на вул. Дніпровська набережна («Березняки»), р. Десенка («Довбичка», Труханів острів), на озері Лісове (ДВРЗ), на Русанівській протоці («Русанівська коса» та «Горбачиха»), ставку №14 на р. Нивка (вул. Верховинна).

Читайте також: «Київ посів третє місце у світі за найкращими краєвидами» - у Київміськраді обговорювали питання історичної спадщини.