Київ
27 травня 2015
У Києві відкрили сквер Героїв Небесної Сотні
Сквер розташований у житловому масиві Теремки.
news-image

Сьогодні у Голосіївському районі столиці  відбулось урочисте відкриття скверу Героїв Небесної Сотні та покладання квітів пам’ятному знаку Героям, які загинули під час подій на Майдані Незалежності у 2014 році. Про це повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу КМДА.

18 жовтня 2014 року за ініціативою мешканців житлового масиву Теремки та за їх кошти на території по вул. Заболотного був встановлений пам'ятний знак Героям Небесної Сотні. Згодом  ініціативу мешканців мікрорайону щодо створення скверу на вул. Академіка Заболотного підтримали у "Київзеленбуді".

Зеленбудівці виконали благоустрій 300 кв. м, висадили 70 дерев, 30 кущів, 400 багаторічних квітів та 1600 – однорічних. Долучилися до благоустрою мешканці мікрорайону: за їхні кошти влаштовано частково огорожу та доріжку з бетонних плит. 

Нагадаємо, наразі завершуються роботи з капітального ремонту 15 скверів, які планується ввести в експлуатацію до Дня Києва. 

Читайте також: «Київ посів третє місце у світі за найкращими краєвидами» - у Київміськраді обговорювали питання історичної спадщини.