Спорт
28 травня 2015
Тренер Севільї: Ми повною мірою усвідомлюємо свою міць
Головний тренер іспанської Севільї Унаї Емері прокоментував перемогу своєї команди.
news-image

Головний тренер іспанської Севільї Унаї Емері прокоментував перемогу своєї команди у фіналі Ліги Європи, повідомляє «Є» із посиланням на Кореспондент.

Це особливий момент. Хотів би подякувати Севільї і всім нашим уболівальникам. Ми відчували відповідальність і дуже старалися їх порадувати. Також я б хотів привітати Дніпро та його шанувальників з усієї України. Дніпро блискуче грав у турнірі і заслужено дістався фіналу, - сказав Емері.
Я давно зрозумів, що треба вміти насолоджуватися моментом, не гризучи себе думками про те, що буде далі.
Ми дуже багато чого вимагали від себе, тому зараз саме час отримати задоволення від свого досягнення. Звичайно, Ліга чемпіонів - це справжній прорив, але про це будемо думати в найближчі дні. Поки ж треба відсвяткувати цей успіх з нашими рідними і близькими, а також з уболівальниками, - сказав Емері.
Ми чудово почуваємося і повною мірою усвідомлюємо свою міць. Ми знаємо, наскільки близькі Севільї, нашому місту, уболівальникам. Коли футбол дарує такий дивовижний момент, потрібно ним насолоджуватися. Виграти Лігу Європи непросто, адже треба працювати в поті чола, але ми, звичайно ж, не збираємося зупинятися в розвитку. Тепер у нас є Ліга чемпіонів, і ми маємо намір отримати задоволення від участі в ній, адже це приголомшливе змагання, - сказав наставник Севільї.

Нагадаємо, що в середу, 27 травня, відбувся фінальний матч Ліги Європи, в якому Дніпро поступився Севільї з рахунком 3:2.

Читайте також: Мирон Маркевич: Особливо образливим вийшов третій гол