Резонанс
28 травня 2015
Сьогодні Київрада розірвала договір оренди земельної ділянки біля метро «Осокорки»
Договір оренди розірвано за згодою сторін.
news-image

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати розірвали договір оренди земельної ділянки з ТОВ «Скай-Буд ЛТД» на проспекті Бажана біля станції метро «Осокорки». Про це повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу КМДА.

Договір оренди розірвано за згодою сторін.

У свою чергу, керівництво компанії «Скай-Буд ЛТД» звернулося до київської влади з проханням вишукати можливість надання альтернативної земельної ділянки, аби врахувати також й інтереси бізнесу.

 

 

Я вже казав, що ми наразі розглядаємо можливість надання альтернативної ділянки для компанії, – сказав мер Віталій Кличко.

Нагадаємо, ця ділянка, загальною площею 0,77 га, була передана компанії в жовтні 2009 року під будівництво торговельно-офісного центру. Зокрема, ділянка площею 0,6247 га – для будівництва приміщень офісно-торговельно-розважального призначення і закладів громадського харчування зі стоянкою автомобілів для відвідувачів та ділянка площею 0,1379 га – в межах червоних ліній, для експлуатації приміщень офісно-торговельно-розважального призначення і закладів громадського харчування зі стоянкою автомобілів для відвідувачів.

Читайте також: «Київ посів третє місце у світі за найкращими краєвидами» - у Київміськраді обговорювали питання історичної спадщини.